Moş crăciun a adus daruri copiilor poliţiştilor şi jandarmilor

peste 450 de fetiţe şi băieţi – copiii poliţiştilor şi jandarmilor brăileni – au primit vizita lui Moş Crăciun • micuţii i-au cântat colinde şi i-au spus poezii, iar Moşul i-a răsplătit cu cadouri

Copiii poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi ai jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au stat, ieri, faţă în faţă cu Moş Crăciun, mai devreme cu câteva zile de Ajunul Crăciunului. Moşul a început vizita în Brăila cu instituţiile, urmând ca în noaptea de 24 spre 25 decembrie să revină pe la casa fiecăruia şi să lase alte daruri.

Mai mici sau mai mari, fetiţele şi băieţeii oamenilor în uniformă s-au aşezat, pe rând, în braţe la Moşul şi i-au povestit acestuia cât de cuminţi au fost peste an şi că au ascultat de părinţi, apoi l-au colindat şi i-au recitat poezii. Drept răsplată, Moş Crăciun le-a oferit cadouri din tolba sa mare.

Mai întâi, Moşul a trecut pe la copiii poliţiştilor, iar întâlnirea s-a desfăşurat în sala de handbal a Liceului cu Program Sportiv Brăila. 430 dintre copiii poliţiştilor brăileni au avut ocazia de a sta de vorbă cu Moşul. Festivitatea “Pomul de Crăciun” a fost organizată de către Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Brăila împreună cu organizaţia profesională Corpul Naţional al Poliţiştilor pentru copiii poliţiştilor care sunt membri ai acestora.

La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Moşul a sosit ceva mai târziu, însă atmosfera a fost întreţinută de doi “spiriduşi”, care s-au jucat cu copiii. Peste 20 de micuţi au fost prezenţi la întâlnirea cu Moş Crăciun. Câţiva dintre ei i-au adus chiar şi scrisori cu dorinţe, pentru a se asigura că Bătrânelul le va lăsa sub brad, în noaptea de Ajun, ceea ce şi-au dorit.

După încheierea întâlnirii de la Jandarmerie, Moşul a plecat spre alţi copii, pentru ca până pe 25 decembrie să aibă timp să colinde întreaga lume.

Sursa: http://obiectivbr.ro/content/mo%C5%9F-cr%C4%83ciun-adus-daruri-copiilor-poli%C5%A3i%C5%9Ftilor-%C5%9Fi-jandarmilor