Iubirea pentru teatru și plăcerea jocului

După orice poveste de viață ascultată sau vizionată nu mai suntem aceiași. Fiecare poveste ne schimbă, ne îmbogățește și ne dăruiește un dram de înțelepciune, chiar dacă știm sau nu mecanismele subtile prin care o face.
Astăzi, vă vom prezenta o poveste impresionantă, care, deși a început acum aproximativ 10 ani, este încă, la început, ea câștigând în volum, afectiv vorbind, cu fiecare zi ce trece.
Este vorba despre cel mai nou concept de entertainment pentru copii, dar nu numai, extinzându-se și în sectorul evenimentelor importante din viața noastră, precum nunți, botezuri, etc.
Conceptul, semnat Marta Nechifor, reprezintă deja un punct de referință în industria divertismentului de calitate, având în portofoliu un număr considerabil de servicii, precum: petreceri aniversare cu animatori de tipul fun house, studio creativ, lectură, loc de joacă, ursitoare, activități interactive la nunți, hostess evenimente, teatru de păpuși ambulant, petreceri ”baby shower” și multe alte surprize pentru copii, dar și pentru adulți.

Citeşte tot articolul complet pe : mercureconomic.ro