Vine bebe

42674325_296661254271358_5717625833560997888_o

Anunță cu fast venirea noului membru în familie

Vine bebe ( Baby Shower ) este un concept nou pe piața organizării de evenimente dedicate micuților născuți deja, ce urmează a fi botezați, sau graviduțelor fericite ce doresc să anunțe minunea. Este în întregime personalizabil! Presupune nu doar un colțișor animat, ci o petrecere veselă. Încă de la intrare un șevalet cu numele pruncului, întâmpină invitații și îi conduce printre stâlpi, arcade și ghirlande de baloane la decorul animat sub forma unui panou floral, personalizat și asistat de un coordonator cu mult chef de petrecere, să facă poze haioase cu props-urile din dotare, să guste Candy Bar-ul și să distreze trăgând lozuri cu ”îndatoriri” în viitorul apropiat.

DESPRE NOI

enul de petrecere Baby Shower/ Vine Bebe are ca scop pregătirea viitoarei sau proaspetei mămici pentru următoarea perioadă. Cadourile primite de aceasta sunt menite să o ajute și să-i ușureze munca. Un moment interesant al petrecerii este deschiderea darurilor, legată la ochi, trebuind să ghiciți, spre amuzamentul celorlalți, ce articol este acela, la ce se folosește … chiar și ce culoare are.

Decor animat, personalizat, asistat de coordonator ludic ce va realiza jocuri, instiga la lăsarea de amintiri, va invita ptr poze invitații, (decorul animat este închiriat pe 2 ore). Plus decorațiunile de baloane de tip ghirlande, stâlpi și arcada, baloane cu folie bebe (spațiul este decorat de dinaintea amplasarii decorului ambulant, și rămâne în urma acestuia).

🎁 Pachetul include: șevalet cu numele bebelușului la intrare, stâlpi și arcadă baloane, ghirlande, pampers cu mesaje și sfaturi, props-uri, Candy Bar, lozuri, mărturii, panou floral, cutii și baloane cu litere ce alcătuiesc numele micuței/ului, joc interactiv cu părinții.

⚠ Important: decorul este asistat de un coordonator.
✔Extra-opțiune: pentru petrecerea de botez, pe lângă pachetul de bază (decor, 1 coordonator, Candy Bar, mărturii, props-uri, jocuri, poze), dacă optați pentru programul Ursitoarelor și 1 animator/ supraveghetor pentru copiii invitaților, beneficiați de un preț special!

Programează-ți petrecerea

Personaje