Servicii & entertainment nuntă

Masă Vivantă

Este un serviciu unic și interactiv artistic. Poziționată la intrarea în sala de evenimente, având îmbrăcămintea în acord cu tematica evenimentului dumneavoastră, Masa Vivantă va asigura nota de originalitate atât de mult dorita. Hostessa ce va fi centrul Mesei va interacționa cu fiecare invitat la eveniment, și vă permite a se servi de pe” poalele ” rochiei sale pişcoturi de șampanie / dulciuri. Înlocuind clasica tavă de șampanie, Masa Vivanta este soluția unei emoții de moment; unei serviri unice, a unei imagini spectaculoase cât și amprenta dumneavoastră în amintirea evenimentului.

Masa Vivanta

Arcada Mirilor

Pentru un plus de originalitate, amenajăm decorațiuni din baloane și arcada de intrare.

Arcada minunat confecționată, din culorile ce vă reprezintă evenimentul, va fi un prim salut de bun venit pentru oaspeții sosiți.

Hostess

Întâmpinarea invitaților este un punct esențial al unei bune organizări.

Hostessele noastre sunt instruite și pregătite cu trusoul necesar (costumație adecvată: clasică, tematică, tradițională, listele invitaților în ordine alfabetică, grafica meselor, zâmbetul și candoarea necesare) pentru ca dumneavoastră să uitați de dilema meselor și a fluxului de la intrarea în restaurant și să puteți savura cu adevărat momentul primirii mesenilor.

22522530_1981609512083139_238186328_o
13692505_829963337137289_3079331698430979810_n

Ursitoare nuntă

La orice moment important al vieții, fluturii dansează deasupra capetelor voastre.

Ursitoarele vin să încununeze aceste momente și au pregătit pentru nunta voastră de vis un text plin de dăruire: sănătate, bogăție, casă de piatră și copii sănătoși.

Povestea mirilor

Un moment cu adevărat unic și savuros este piesa de teatru personalizată din viața voastră,a vedetelor serii, cât și a invitaților.

Cum ar fi ca cei apropiați vouă să -și audă numele din gura unor păpuși hazlii ce împărtașesc, totodată, și detalii captivante despre relația voastră?!

Când v-ați cunoscut, cine a făcut primul pas, cine pe cine a iertat prima oara, cine cui i-a povestit despre..prima impresie: toate acestea sunt ingredientele miunate ale poveștii vieții voatre transpuse într-o lume de teatru și magie

20264957_1084356921697928_4393117390469559990_n
bursucel altele

Trăsura Împărătesei

Este un joc extrem de popular și energic ce adună laolaltă mesenii într-o bună dispoziție generală

Este un joc fabulous unde fiecare poartă denumirea unei părți componente a trăsurii și care…se va lăsa sau nu îmbătat de râsete și pahare pline!

Jocul pantofului

Este un alt joc hazliu și bine primit în seara evenimentului

Cum ar fi ca în setul întrebărilor pentru miri, raspunsurile din pantoful celuilalt purtat în mâna sa…nu coincidă?!

Cine câștigă mai mult, cine este cel mai calm, cine s-a îngrășat de cand s-au cunoscut…oare cine va răspunde și cât vor semăna gândurile voastre!

jocul-pantofului

Furatul miresei

Din popor există o vorbă care spune că o mireasă nu trebuie să refuze să fie furată. Asta pentru că o mireasă nefurată nu are preţ, fiind practic necesar ca tânăra să fie furată pentru a dobândi valoare.
Furatul Miresei se poate realiza într-un mod special și inedit cu pirați, baroni, gangsteri, teroriști, bandiți, soldați, Zorro și alte personaje cunoscute. În moment pot fi implicați, în afară de actorii noștri și „hoții” nuntași care pot fi incluși în moment.

Programează-ți evenimentul