Teatrul se mută în Gara CFR cu ocazia Zilei Copilului

Copiii gălăţeni sunt aşteptaţi, pe 31 mai, în Gara CFR. Nu sunt invitaţi la o plimbare cu trenul, ci la o acţiune inedită: punerea în scenă a unei piese de teatru, susţinută de Trupa „Bursucel” din Brăila, condusă de actriţa Marta Nechifor. Totul a fost pus la cale de angajaţii Secţie Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi cu ocazia „Zilei Internaţionale a Copilului”. Activitatea va avea loc pe data de 31 mai, cu începere de la ora 10.30, pentru că ziua de 1 Iunie este zi liberă.
Prichindeii gălăţeni vor putea urmări piesa „Asiciuş cel Năzdrăvan” şi vor călători alături de măgăruşul Asiciuş în trei ţări minunate. Călătoria va fi plină de suprize, mai ales că actorii, care se confruntă cu ceva probleme în timpul spectacolului, vor primi sprijin şi din partea poliţiştilor de la transporturi, care vor face ca spectacolul să se desfăşoare fără probleme.
După piesa de teatru, copiii, dar şi părinţii şi bunicii lor, vor putea vizita şi standurile cu echipamente şi tehnică specifice poliţiştilor.

Sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/teatrul-se-muta-in-gara-cfr-cu-ocazia-zilei-copilului.html