Fresh interviu cu Marta Nechifor, creatoarea B’URSucel Art Studio Brăila

La buna regasire dragi mamici de pici! Am aflat ca de curand copiii si parintii din Braila, au un nou spatiu tematic, dedicat lor : B’URSucel Art Studio!Asa ca am dat si eu fuga sa o cunosc pe initiatoarea proiectului, Marta Nechifor.

De la ea am cules multa voie buna, zambete si informatii pretioase, precum diamantele! Trebuie sa va spun de pe acum ca Marta este absolventa de teatru si are multa experienta in lucrul cu copiii! De aici pasiunea pentru ceea ce face cu atata daruire! Mai jos am cuprins rezumatul discutiei cu ea. Esenta o veti gasi voi, vizitand-o la ea acasa : la B’URSucel Art Studio 🙂

B’URSucel Art Studio

RM : Cine este si cum a luat nastere B’URSucel Art Studio?

MARTA : B’URSucel Art Studio este un concept de suflet. Un gand devenit realitate si o dorinta de nou, pentru copiii si parintii din Braila.

Aici, in cadrul studiourilor propuse de noi, copiii devin “bursucei”: fantezie, creativitate, dinamica, interactiune!

Mai exact, echipa ce da viata conceptului zi de zi, de atatia ani, ii antreneaza pe cei mici sa invete prin joc, sa se distreze copios, sa socializeze de zor pentru a se integra mai usor in orice colectiv de copii, ar fi nevoie.

RM : Ce reprezinta pentru tine B’URSucel Art Studio?Dar pentru comunitate ce ar trebui sa insemne?

MARTA : Pentru mineB’URSucel Art Studio este o desaga de feedback-uri primite de la parinti de-a lungul timpului. Prin prisma meseriei si a activitatii pe care o desfasor dintotdeauna parca, cea de animator petreceri copii, am adunat pareri si propuneri despre ce ar trebui sa cuprinda un studio creativ.Asadar asa am ajuns la un Ludo-Teatro-Party sa zicem, ce a fost botezat B’URSucel Art Studio.

Pentru comunitatea de parinti si copii din Braila,ar trebui sa venim ca o raza de lumina colorata, ca o alternativa ludico-educativa ce tinteste spre inovatie permanenta, in educatia complementara a celor mici.

B’URSucel Art Studio aduna diversele activitati sub un singur acoperis si, cel mai important, se adreseaza tuturor: de la mic la mare, varsta, tipologie comportamentala. Aici, animatorii-bursucei, atent selectati pentru a fi cat mai aproape de universul copiilor, sunt cei ce vor intretine atmosfera si vor crea o punte plina de fantezie intre copil si activitatea desfasurata.

RM : De ce fel de tipuri de activitati au parte mai exact copiii ce pasesc pragul B’URSucel Art Studio?

MARTA : Activitatile sunt dintre cele mai diverse, intr-o continua schimbare si dezvoltare: Zumba Studio, Discovery Room, Ateliere de Creatie, Petreceri in Pijamale, Piese de Teatru interactive, shooting thematic cat si petreceri tematice aniversare. Toate studiourile sunt organizate seara astfel incat orice pici de la 3 si pana la 9 ani sa poata participa.

RM : Ce ar mai trebui sa stim despre B’URSucel Art Studio si nu am aflat inca?

MARTA : Ar trebui sa stiti ca suntem deschisi catre orice noi propuneri, ca de la voi parinti si copii invatam zi de zi, ca iubim ceea ce facem si ca suntem mandri de fiecare B’URSucel fericit ce ne paseste pragul!

Apoi ar mai trebui sa stiti ca ne gasiti in Braila pe strada Humulesti nr 1A si ca va invitam cu drag, sa ne urmariti pe pagina de facebook, pentru a fi la curent cu noutatile si evenimentele noastre!

Asadar dupa cum va spuneam la inceput, Marta este molipsitor de vesela si zambitoare, iar activitatile ce se desfasoara la B’URSucel Art Studio de asemeni! Va las pe voi sa va convingeti, vizitand casuta bursucelului, cat de important este jocul si mai ales omul ce sfinteste locul!

Sursa: https://reginamama.ro/2017/08/16/fresh-interviu-cu-marta-nechifor-creatoarea-bursucel-art-studio-braila/